Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Spre Bucureşti, mai multe curse…

Spre Bucureşti, mai multe curse de avion

Transportatorul naţional compania aeriană „Air Moldova” anunţă mărirea numărului curselor spre Bucureşti – 25 curse săptămânale operate în baza acordului code-share cu compania aeriana TAROM. Numărul curselor proprii „Air Moldova” vor fi mărite de la 10 la 13 zboruri săptămânale.

Numărul celor de marketing, operatorul cărora este transportatorul naţional din România, se vor mări de la 9 la 12 zboruri sîptîmânale. Începând cu 14 mai pentru comoditatea pasagerilor, “Air Moldova” va efectua în zilele de luni 3 curse zilnice proprii şi 2 ca operator de marketing, în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri – zilnic 2 curse proprii şi 2 ca operator de marketing. În zilele de sâmbătă şi duminică transportatorul aerian naţional din Republica Moldova va efectua zilnic pe ruta Chişinău-Bucureşti-Chişinău câte o cursă în calitate de operator şi câte o cursă în calitate de transportator de marketing.

Noul orar pentru destinaţia dată asigură conexiuni comode în aeroportul internaţional Henri Coandă (IATA code OTP) cu cursele pe destinaţiile Europene şi din Orientul Apropiat operate de către compania aeriană TAROM.

Cursele sunt operate cu aeronavele Embraer 120 şi ATR 42.